Radiopresentatrice Anke Buckinx en zanger Stijn Meuris besmet met coronavirus

Radiopresentatrice Anke Buckinx was donderdagochtend niet te horen op Joe. Ze had vannacht positief getest op corona. Ook zanger Stijn Meuris, heeft het virus te pakken.

“Gisteren ging ik slapen met wat hoesten en spierpijn, en vannacht dacht ik ‘oei, dat klinkt niet goed’”, vertelt Anke op Instagram. Ook haar kinderen testten ondertussen positief.

“Gisteren stond ze nog naast me te presenteren, al een beetje slap op de benen”, schrijft Ornelis op zijn blog. “Maar vanochtend is Anke er al niet meer bij. Ze heeft een zelftest gedaan vanochtend, nadat ze zich de voorbije nacht niet lekker voelde, en ja, er kwamen twee streepjes tevoorschijn. Je ontbijt zal dus wat anders klinken de komende tien dagen.”

Hij wenst zijn collega veel sterkte. “Verzorg jezelf en je gezin goed de komende dagen. Hopelijk worden jullie niet te ziek, en kun je over een dikke week weer samen met mij de ochtendshow presenteren.”

Tirade

Stijn Meuris moet door zijn besmetting dan weer enkele shows van zijn eindejaarsconference ‘Tirade#5’ uitstellen. “Vanaf Genk (C-Mine, donderdag 20 jan) hopelijk alles weer on track”, schrijft hij op Facebook.

LIVEOntvang meldingen over belangrijk coronanieuws.

Download de GVA-nieuwsapp


Gerelateerd

Nu in het nieuws