©  Instagram - Albion Rrahmani

Beerschot heeft verregaande interesse in huidige topschutter Conference League

In de zoektocht naar een nieuwe spits heeft Beerschot zijn oog laten vallen op Albion Rrahmani. De 21-jarige Kosovaar scoorde dit seizoen voor zijn club KF Ballkani al zeven keer in de voorrondes van de Conference League en is momenteel de topschutter in die competitie.

kofr, sks

Het is geen geheim dat Beerschot volop de markt aan het afschuimen is op zoek naar twee onmiddellijk inzetbare spitsen. De jonge Kosovaar Albion Rrahmani staat daarbij hoog op het verlanglijstje. De 21-jarige spits komt uit voor KF Ballkani in Kosovo en is met die ploeg momenteel actief in de voorrondes van de Conference League. Hij scoorde de voorbije weken zeven keer in vijf kwalificatiewedstrijden en is daarmee de huidige topschutter van die competitie. Gisteren scoorde hij nog in de 1-2 zege van Ballkani op het veld van het Noord-Macedonische FC Shkupi. Zijn andere Europese doelpunten maakte hij tegen teams uit San Marino en de Faeröer. Vorig seizoen scoorde Rrahmani, die toen nog voornamelijk invaller was, twee keer voor de kampioen van de Kosovaarse eerste klasse.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volg het nieuws over K. Beerschot V.A. overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws