©  VTM

‘Familie’ is binnenkort terug met dubbelaflevering: wie overleeft het en wie niet?

Op maandag 29 augustus is Familie terug op VTM. In de eerste dubbelaflevering komen fans van de soap te weten wie de dramatische seizoensfinale overleefde, en wie niet. De eerste beelden suggereren dat er alvast één personage verdriet te wachten staat. Benny’s aanzoek lijkt niet te gaan zoals hij had gehoopt.

edb

Komt Véronique levend uit het water? En wat met Lars en Koen, die haar achterna sprongen, en Niko, die gereanimeerd moest worden nadat hij knock-out geslagen werd? Er zijn veel potentiële doden na de dramatische seizoensfinale van Familie eind juni. Na twee maanden wachten komen fans binnen tien dagen eindelijk te weten wie het er levend vanaf brengt.

VTM deelt in een teaser ook enkele nieuwe beelden. Zo krijgen we een voorproefje van het huwelijksaanzoek van Benny aan Samira. Zijn ontgoochelde blik spreekt boekdelen.

Familie zal, zoals altijd, elke weekdag om 20.00 uur te zien zijn op VTM. Kijkers wiens geheugen wat opfrissing nodig heeft, kunnen op zaterdag 27 augustus om 17.50 uur de finale opnieuw bekijken.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws