Volgens geruchten verschijnt Johnny Depp in ‘The Addams Family’-spin-off op Netflix

Dit najaar verschijnt Wednesday Addams op Netflix, een spin-offserie op The Addams Family van de hand van Tim Burton. Eerder deze week deelde de streamingdienst een veelbelovende eerste teaser. Fans merkten op dat Uncle Fester ontbreekt, maar ze denken te weten waarom. Johnny Depp zou zijn comeback maken in de reeks.

edb

Het blijft bij geruchten, maar die klinken best geloofwaardig. Zeker nu in de trailer en op het eerste familieportret enkel Wednesday (Jenny Ortega), haar broer Pugsley (Isaac Ordonez), mama Morticia (Catherine Zeta-Jones) en papa Gomez (Luis Guzmán) te zien zijn. Uncle Fester, die in de originele reeks en in de film een grote rol heeft, is nergens te bespeuren.

Uncle Fester in ‘The Addams Family’, de film uit 1991.  

Er is een lange lijst namen bekend van acteurs die meespelen in de Netflixreeks, waaronder Christina Ricci en Game of Thrones-actrice Gwendoline Christie. Maar voor de rol van Uncle Fester werd nog geen naam genoemd. In een interview met vakblad Variety zei showrunner Alfred Goughrather eerder mysterieus: “We geven geen commentaar over Uncle Fester. Bekijk de serie.” In mei al deed het gerucht de rond dat Depp aan het lobbyen was om een rol te krijgen in de reeks, maar dat Netflix dit tegenhield.

Donderdag deelde Deuxmoi, gekend als hét Instagramaccount voor celebrity gossip, een anoniem ingezonden bericht over de serie. Daarin wordt gehint naar een grote ster die “amper uit het nieuws of uit de rechtszaal te slaan is”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De anonieme auteur beweert te weten dat de identiteit van Uncle Fester koste wat kost geheim moet blijven. De acteur in kwestie zou namelijk niet willen dat “de vendetta met zijn ex” het mooie moment van hoofdrolspeelster Jenny Ortega overschaduwt. “Volgens de geruchten bewijzen de eerste montages dat Burton gelijk had om te vechten voor zijn casting”, besluit de auteur. Het bericht gaat overduidelijk over Johnny Depp. De acteur was de voorbije maanden niet uit het nieuws te slaan door de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard.

LEES OOK. Het moddergooien tussen Johnny Depp en Amber Heard gaat maar door: nieuwe onthullingen over erectiestoornissen, naaktfoto’s en sluwe spelletjes van advocaten

Het zou niet zo vreemd zijn dat Depp na de controverse zijn comeback maakt in een productie van Tim Burton. De twee werkten al vaak samen en zijn vrienden. Sweeney Todd, Edward Scissorhands, Sleepy Hollow, Charlie and The Chocolate Factory: het is duidelijk dat Burton fan is van Depp. De regisseur zei in een interview ooit dat hij “houdt van Depps potentieel om donkere maar zachte personages neer te zetten”. Dat potentieel kan hij voor deze reeks ongetwijfeld ook gebruiken.

Netflix maakte nog geen releasedatum bekend, maar de reeks verschijnt ergens in het najaar. Vermoedelijk zal dat rond halloween zijn.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws