©  AFP

Zo ziet driedaags trouwfeest van Jennifer Lopez en Ben Affleck eruit: “J.Lo krijgt wat ze wil: het wordt extravagant”

Ruim een maand na hun bruiloft houden Jennifer Lopez en Ben Affleck vrijdag een repetitiediner, meteen het startschot van een trouwfeest van drie dagen.

wverBron: Page Six

Volgens de Amerikaanse showbizzsite Page Six vinden de feestelijkheden plaats op het landgoed van Ben Affleck in Riceboro, een stulpje van zowat 8 miljoen dollar in de Amerikaanse staat Georgia. Vrienden en familie worden ontvangen in het luxueuze herenhuis, op een domein van 4.000 hectare.

Naast acteur Matt Damon zijn onder meer televisiepresentator Jimmy Kimmel en actrice Leah Remini van de partij, net als Afflecks jongere broer Casey. Een dag na het repetitiediner volgt een grote huwelijksceremonie. Een barbecue en picknick sluiten het weekend af.

Het is niet bekend hoe diep het echtpaar in de buidel moest tasten voor het feest, dat in goede banen wordt geleid door Colin Cowie. De peperdure weddingplanner organiseerde eerder al feestjes voor Kim Kardashian en Nicole Kidman.

Ralph Lauren

J.Lo zou naar verluidt een op maat gemaakte Italiaanse trouwjurk van Ralph Lauren dragen. Volgens een insider wilde Ben Affleck het met plezier houden bij de huwelijksceremonie in beperkte kring in Las Vegas. “Maar het was Jennifers droom om ook een extravagant trouwfeest te organiseren. Ben gunde haar wat ze wilde en liet weten dat alle aandacht dit weekend naar zijn echtgenote gaat”, klinkt het.

Het stel was in 2002 al eens verloofd, maar ging toen vlak voor de bruiloft in 2004 uit elkaar. De twee trouwden allebei met iemand anders en kregen kinderen, maar een jaar geleden kwam Bennifer, zoals het koppel ook wordt genoemd, tot grote vreugde van de fans weer bij elkaar. Voor Affleck is het zijn tweede huwelijk. Met Jennifer Garner was hij tien jaar getrouwd en heeft hij drie kinderen. In oktober 2018 gingen ze uit elkaar. Lopez is nu voor de vierde keer in het huwelijksbootje gestapt.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws