De ijsberen mochten na hun duik proeven van het nieuwste biertje.© IF

Eerst frisse duik, daarna frisse pint: brouwerij The Musketeers laat ijsberen nieuwste bier als eerste proeven

Sint-Gillis-Waas -

Wat is er beter dan een frisse pint na een ijskoude nieuwjaarsduik? Dat moeten ze gedacht hebben bij brouwerij The Musketeers uit Sint-Gillis-Waas. De Wase brouwerij stelde haar nieuwste bier ‘Take a Polar Bear Plunge’ voor tijdens de nieuwjaarsduik in Deurne. Na hun frisse duik werden de ijsberen getrakteerd op het 13de biertje uit de Bucket List Series van de brouwerij.

Yannick Yoos

Bij een watertemperatuur van 3,8 graden doken de dappere Deurnese IJsberen het water van de ecologische zwemvijver van het Boekenbergpark in. Al zal de gedachte aan de beloning zeker ook een extra stimulans geweest zijn voor de ijsberen. Na hun duik stond de nieuwe Brut IPA van Brouwerij The Musketeers namelijk op hen te wachten.

“Traditiegetrouw zochten we in heuse brainstorms naar originele zaken die veel mensen op hun bucketlist hebben staan, om op die manier ons nieuwste biertje uit de reeks voor te stellen en een naam te geven”, aldus zaakvoerder Stefaan Soetemans. “Take a Polar Bear Plunge is een helder, parelend en blond IPA-bier van 7,6% alcohol dat in ieder geval in de smaak viel bij de ijsberen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten