De negen Geelse Netflowmedewerkers hebben hun intrek genomen in het Square One-gebouw waar ook Netropolix huist.© RR

Lokale site IT-bedrijf Netflow trekt in bij sectorgenoot Netropolix

Geel -

De negen werknemers van de Geelse poot van het informaticabedrijf Netflow hebben hun intrek genomen bij stads- en sectorgenoot Netropolix. Netflow en Netropolix kondigden eind 2022 een fusie aan.

Netflow, met hoofdzetel in Kruibeke, en Netropolix uit Geel kondigden eind februari hun fusie aan. Daarmee bundelen ze hun krachten tot één toonaangevend ICT-bedrijf met in totaal 175 werknemers. De Geelse Netflowpoot, die voorheen onder de naam Covr bij Belcotec in de Kleinhoefstraat onderdak vond, is nu ongeveer 500 meter in de straat opgeschoven naar het hoge Square One-gebouw waar Netropolix gehuisvest is.

“Het is leuk om te ontdekken waar de overeenkomsten liggen en waar we nog van elkaar kunnen bijleren. En natuurlijk is het fijn om omringd te worden door allemaal IT’ers. Zo kunnen we continu bijleren en raad vragen aan elkaar”, vertelt Michelle Kempen, Cloud lead bij Netflow. Toch kennen de vestigingen van Netropolix en Netflow in Geel, Kruibeke, Edegem en Wuustwezel nog lege plekjes. De bedrijven zijn steeds op zoek naar nieuw talent om de familie te vervolledigen. (ho)

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten